Omegamix Green

Gewicht: g

Productnummer: 0503060

60 plantaardige softgel capsules met 590 mg Ahiflowerolie

Korting:
  • 5% vanaf €100,-
  • 10% vanaf €200,-
  • 15% vanaf €300,-
€ 14,95 Incl. 21% btw
Op voorraad! Bestel nu!
  • Ingrediënten van farmaceutische topkwaliteit
  • Werkzaamheid van de ingrediënten is wetenschappelijk bewezen
  • Onze prijs/kwaliteit verhouding is ongeëvenaard
Betaalmogelijkheden

Omegamix Green softgel capsules zijn volledige plantaardig, en worden volgens de hoogste kwalitetisnormen geproduceerd.

Omegamix Greencapsules bevattencAhiflowerolie (Buglossoides avensis) is de rijkste natuurlijke bron van omega-3 stearidonzuur (SDA), en een uitstekende bron van omega-6 gamma-linoleenzuur (GLA). Ahiflowerolie combineert daarmee effectief de voordelen van zowel teunisbloemolie als visolie, in één plantaardige olie!

Een recente studie met menselijke vrijwilligers laat zien, dat Ahiflowerolie tot 3 - 4 maal zo hoge EPA-gehalten in het bloedplasma leidt, dan lijnzaadolie. De reden is, dat de omzetting van SDA (in Ahiflowerolie) in EPA veel efficiënter verloopt dan de omzetting van ALA (in lijnzaadolie) in EPA.

Dit maakt Ahiflowerolie een volwaardig en plantaardig alternatief voor visolie, en een doorbraak voor plantaardige essentiële vetzuren. 

 
Elke capsule bevat:  
Ahiflowerolie    590 mg
 • Totaal Omega-3 >370 mg
    - C18:3n-3 (ALA)  >265 mg
    - C18:3n-4 (SDA)  >105 mg
 • Totaal Omega-6 >105 mg
    - C18:2n-6 (LA)    >70 mg
    - C18:3n-6 (GLA)    >35 mg
• Totaal Omega-7   >25 mg
    - C16:1n-7 (Palmitoleïnezuur)          >25 mg
• Totaal Omega-9   >60 mg
   - C18:1n-9 (Oliezuur)    >60 mg

Overige ingrediënten: Geleermiddel (carrageen), bevochtigingsmiddel (glycerine, water), non-gmo maiszetmeel. 

Katten en kleine honden: 1 capsule per 2 dagen, of zoals aanbevolen.

Middelgrote en grote honden: 1 capsule per 15 kg lichaamsgewicht per dag. 

Gebruik zo lang als nodig is. Geef de capsules in zijn geheel, of meng de inhoud door het voer.

Ingredienten: Ahiflowerolie, plantaardige capsule: non-gmo maiszetmeel, verdikkingsmiddel (carrageen), bevochtigingsmiddel (glycerine, water).

Gegarandeerd vrij van: gluten, gist, lactose, conserveermiddelen, synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

Allergie-informatie: Bevat (non-gmo) maiszetmeel.

Dit product is een voedingssupplement (bevat vetzuren).

Houd u aan de aanbevolen dosering.

Bewaren: Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur en buiten bereik van kinderen
 
Verplichte vermelding: Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.
 
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

 

 

WAT IS AHIFLOWEROLIE?

Ahiflowerolie is dé oplossing voor mensen die hun gezelschapsdieren graag omega-3 vetzuren van plantaardige oorsprong willen geven. Van alle planten die bekend zijn, bevat Ahiflower de hoogste gehalten aan het waardevolle omega-3 vetzuur SDA. Bovendien is Ahilfower rijk aan de waardevolle vetzuren GLA (omega-6) en Palmitoleïnezuur (omega-7).

Hierdoor staat ahiflower op eenzame hoogte in vergelijking met andere bekende plantaardige bronnen van olie zoals lijnzaad, chia en hennepzaad. 

De unieke eigenschappen van Ahiflower zijn:

  • Een recent onderzoekmet menselijke vrijwillegers heeft aangetoond, dat Ahiflowerolie tot 3x zo hoge EPA gehalten in het bloedplasma leidt dan lijnzaadolie. Dit komt door het hoge gehalte (18-20%) aan SDA in ahiflowerolie, wat heel goed door het lichaam wordt omgezet in EPA. Ter vergelijking: lijnzaad, chia en hennepzaad bevatten geen tot weinig SDA, maar zijn rijk aan het vetzuur ALA. Dit vetzuur wordt echter heel beperkt door het lichaam omgezet in EPA. 
  • Ahiflowerolie is rijk aan het omega-6 vetzuur GLA, een bijzonder vetzuur dat geliefd is om zijn bijzondere eigenschappen. belangstelling komt te staan vanwege zijn veronderstelde bihjzondere eigenschappen. 
  • Ahiflowerolie is rijk aan het omega-7 vetzuur palmitoleïnezuur, wat recentelijk in de belangstelling is komen te staan doordat het bijzondere eigenschappen blijkt te hebben.
  • Ahiflower is een effectieve en relatief goedkope oplossing in die gevallen, waarin plantaardige combinaties van omega 3-6-7-9 vetzuren worden gezocht.